De OOMT Gezondheidscheck – geen stress meer

De gezondheidscheck van OOMT is een uitgebreid, betrouwbaar en eenvoudig hulpmiddel om je gezondheid en welzijn te meten en je te helpen om gezonder te leven. De check is een soort gezondheids-APK. Je hoeft hiervoor de deur niet uit en ontvangt alles wat nodig is op jouw huisadres.

Naast een online vragenlijst doe je verschillende tests. Een vingerprik bijvoorbeeld, om je cholesterol- en bloedsuikergehalte te meten. Je krijgt hiervoor een unieke Checkbox thuisgestuurd, waarmee je de speciaal ontwikkelde tests thuis kunt doen. Na afloop van de tests ontvang je een Persoonlijke Gezondheidsrapport.

Gesprek met een OOMT-coach

Als je jouw Persoonlijk Gezondheidsrapport hebt ontvangen, word je uitgenodigd voor een gesprek met een OOMT-coach. Dit gesprek is bedoeld om samen te kijken welke vervolgstappen je zou kunnen zetten. De coach denkt met je mee en kan je, als dat nodig is, verwijzen naar andere deskundigen. De OOMT-coach ontvangt jouw persoonlijke resultaten niet. Jíj bepaalt wat je wilt delen met de coach en welke vragen je wilt stellen.

Lees het interview met Lucas Reitema, algemeen directeur bij BCS AutoGroep. Hij had veel last van stress en een te vol hoofd. Tot hij in aanraking kwam met de Gezondheidscheck: ‘Het heeft me veel meer gebracht dan ik ooit had verwacht’.