Coachmap

Wil je nu ook graag binnen je eigen organisatie aan de slag met eigen regie? Dat kan! De coachmap biedt handvatten bij het voeren van coachgesprekken.

In een serie gesprekken werkt een coach samen met de medewerker aan uitdagingen rond zijn of haar ontwikkeling. Een coach helpt de medewerker in kaart te brengen waar diegene staat en naar toe wil. Wat je nodig hebt om dat te bereiken en hoe de eerste stap eruit kan zien. Zo is de medewerker zelf in staat om eigen regie te pakken. De formulieren in de coachmap ondersteunen en faciliteren het gesprek.

De formulieren uit de coachmap zijn ontwikkeld door OOMT om haar eigen dienstverlening te borgen. De dienstverlening wordt uitgevoerd door Loopbaancoaches die medewerkers in de mobiliteitsbranche helpen om zelf de touwtjes in handen te nemen (eigen regie).

Voor de Toolbox Eigen Regie zijn de formulieren vertaald naar een versie die door alle O&O organisaties te gebruiken is. Deze documenten dienen als inspiratie om eigen dienstverlening en instrumenten te koppelen aan eigen regie. Gebruik de formulieren die voor jouw eigen werk en branche belangrijk zijn.

Wil je de coachmap vertalen naar je eigen huisstijl? Neem contact op met info@samenwerkendeoeno.nl

Meteen aan de slag met de coachmap? Download de formulieren hier: