Aan de slag

Na al deze kennis en inspiratie wil je zelf aan de slag gaan met het Eigen Regie-model, maar hoe? Op deze pagina vind je een handige routekaart en stappenplan van de SER. Handig als houvast tijdens het uitwerken van je project. Ook vind je een coachmap voor ondersteuning tijdens coachingsgesprekken.

Stappenplan - SER

Hoe ga je aan de slag met eigen regie? In deze handreiking vind je laagdrempelige tips, inspirerende praktijkvoorbeelden en regelingen die bijdragen aan de eigen regie van medewerkers.

Lees de handreiking

Coachmap

De coachmap biedt handvatten bij het voeren van coachgesprekken. Laat je inspireren door de formulieren die passend zijn binnen jouw werk en branche.

Bekijk de coachmap

Routekaart Eigen Regie

Met de routekaart Eigen Regie ontwikkel je stapsgewijs een interventie gericht op eigen regie. Lees hier meer over hoe de routekaart jou en je collega’s kan helpen.

Bekijk de routekaart

Coach Leidraden NPDI

Ook NPDI heeft op basis van het model Eigen Regie coach leidraden ontwikkeld gericht op de drie onderdelen van duurzame inzetbaarheid. Benieuwd? Bekijk de coach leidraden hier.

Lees over de coachleidraden

Meetinstrument Eigen Regie

Binnenkort beschikbaar: Het meetinstrument Eigen Regie helpt O&O-organisaties om het aanbod en interventies rondom eigen regie te monitoren en evalueren. Lees hier meer over het meetinstrument.

Lees over het meetinstrument