Inspiratie

Ben jij op zoek naar inspiratie over hoe je het Eigen Regie-model zelf kunt inzetten bij een van jouw projecten? Bekijk hier webinars en presentaties met voorbeelden van projecten van andere O&O-organisaties.

Webinars Lerend Netwerk Eigen Regie

Als O&O-organisaties kunnen wij veel van elkaar leren. Om dit zo laagdrempelig mogelijk te houden, organiseren we vanuit het project Samen sterk voor meer eigen regie O&O-webinars! Webinars door en voor O&O-medewerkers.

Waarom deze webinars?
Het doel van het lerend netwerk is kennis en ervaringen delen, en elkaar inspireren om met eigen regie aan de slag te gaan. Want waarom zouden we het wiel telkens opnieuw uitvinden? Tijdens de webinars vertellen verschillende O&O-organisaties over hoe zij met eigen regie aan de slag zijn gegaan en gaan ze met de deelnemers in gesprek.

Wil je meer weten over het thema Eigen Regie? Of ben je benieuwd naar voorbeelden van eigen regie in de praktijk? SFM & FSO en OOMT vertellen je er meer over.

Webinar #1: Sterk aan het Stuur

De touringbranche (FSO) en zorgvervoer- en taxibranche (SFM) hebben samen het project ‘Sterk aan het stuur’ opgezet. Dit project is gericht op de duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers. Laat je inspireren door hun verhaal!

Bekijk het webinar

Webinar #2: Impact Meten

Hoe maak je impact op duurzame inzetbaarheid meetbaar? In het webinar ‘Impact meten’ deelt OOMT ervaringen en handige tips.

Bekijk het webinar