5e editie O&O Deelmarkt.

Op 2 oktober vond de 5e editie plaats van de O&O Deelmarkt. De jaarlijkse deelmarkt is een initiatief van het Lerend Netwerk Eigen Regie. Dit evenement inspireert professionals van O&O fondsen over nieuwe ontwikkelingen en onderzoeken die ze helpt om hun werk binnen de fondsen te versterken.  

Thema: ‘Eigen regie als kans’

De focus van dit jaar lag op het promotieonderzoek van Bert-Jan Buiskool, dat gericht is op het stimuleren van deelname aan Leven Lang Ontwikkelen (LLO) door werknemers die daar normaal gesproken niet snel aan deelnemen. De vraagstelling stond centraal: welke factoren moeten er in orde zijn zodat mensen ook daadwerkelijk eigen regie gaan én kunnen nemen? Dit promotieonderzoek vindt plaats aan de Open Universiteit en in het kader van het NRO onderzoek: ‘Leren Stimuleren! Een ontwikkelgerichte monitor voor meer LLO door versterkte eigen regie’. Voor meer informatie verwijzen we naar Informatie NRO onderzoek ‘Leren Stimuleren!'.  

Nieuw bordspel als primeur

In samenwerking met enkele collega's ontwikkelde Buiskool een bordspel, dat als primeur werd gespeeld door de 50 deelnemers van de deelmarkt. Deze aanpak zorgde voor een levendige dynamiek gedurende de dag.  

Input voor de toekomst

Kort samengevat was het een interactieve dag waarbij deelnemers met hun input actief bijdroegen aan het onderzoek. Het uiteindelijke doel van dit onderzoek is om waardevolle inzichten te verkrijgen voor de ontwikkeling van een beleidsmonitor voor Leven Lang Ontwikkelen (LLO). De deelnemers werden betrokken bij het verzamelen van informatie die zal dienen als input voor het toekomstige LLO-beleid. Ook doorlopend geïnspireerd worden? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via info@samenwerkendeoeno.nl.