Kennismaken met: Eveline Vat

De stuurgroep O&O Eigen Regie zet zich actief in voor het Lerend Netwerk. Dit doen we door activiteiten vorm te geven en te organiseren die aansluiten bij de behoeften van de leden van het netwerk. De stuurgroepleden stellen zich graag aan je voor! Deze keer maak je verder kennis met: De stuurgroepleden stellen zich graag aan je voor! In deze nieuwsbrief maak je verder kennis met: Eveline Vat, Projectleider Subsidies bij A&O fonds Gemeenten.

Wie ben je?

Ik ben Eveline Vat. Ik werk sinds 1 januari 2017 als projectleider bij A&O fonds Gemeenten. Sinds 1 januari 2022 hou ik mij bezig met het mooie thema Duurzame inzetbaarheid en, belangrijk daarvoor, Het goede gesprek. Want verkennen van ieders wensen en misschien ook noodzakelijke stappen naar duurzame inzetbaarheid en de afstemming van deze wensen met de werkgever vinden uiteindelijk in een goed gesprek vorm en inhoud.

Waarom ben je lid van de stuurgroep?

Mijn motto is “Ik weet het ook niet”. Ik heb uiteraard zelf echt wel ideeën en kennis, maar trek ook graag samen met anderen op. Want, waarom zou ik het wiel opnieuw uitvinden? Tegelijk ken ik natuurlijk, via de gemeenten, ook veel praktijkvoorbeelden. Via de stuurgroep verbind ik mijn vragen en kennis graag met die van andere sectoren. Kennis ophalen en weer verder brengen: daar hou ik van! De diversiteit van de gezamenlijke O&O fondsen vind ik heel waardevol. A&O fonds Gemeenten werkt voor de gemeentelijke sector. De soms andere blik van totaal andere sectoren vind ik heel verfrissend.

Wat is jouw connectie met het thema Eigen Regie?

Ik hou erg van kennis vergaren en doe dan ook regelmatig cursussen en opleidingen. Bij A&O fonds Gemeenten krijgen wij daar ook alle ruimte voor. Zo heb ik een coachopleiding gedaan, een training Duurzame inzetbaarheid en recent nog een training Interviewtechnieken. Ook heb ik een aantal jaren terug een sabbatical genomen. Het was toen echt even tijd om pas op de plaats te maken. Ik zou misschien wel iets meer eigen regie op het front van bewegen mogen nemen … sporten, dat zit dan weer niet zo in mijn DNA 😊.

Waarom is A&O fonds Gemeenten van de Samenwerkende O&O?

We geloven in verbinding. Wij delen graag onze kennis en leren ook graag van anderen. En, samen kan je met meer slagkracht aan kennisontwikkeling doen, zoals het project Eigen regie. Een mooi project, waar O&O fondsen – ook wij – profijt van hebben.

Waarvoor kunnen mensen contact met jou opnemen?

Ons theoretisch kader voor duurzame inzetbaarheid, het proces hoe we daar gekomen zijn, de manier waarop wij kennis delen met de sector, de manieren waarop wij de werkgevers uit onze sector handvatten geven om zélf met duurzame inzetbaarheid aan de slag te gaan en natuurlijk de mooie praktijkvoorbeelden van gemeenten. Ik denk graag met je mee! Bel of mail me! Ik ben bereikbaar onder eveline.vat@aeno.nl en 06-12250906.