Kennismaken met: Hylke Warners

De stuurgroep O&O Eigen Regie zet zich actief in voor het Lerend Netwerk. Dit doen we door activiteiten vorm te geven en te organiseren die aansluiten bij de behoeften van de leden van het netwerk. De stuurgroepleden stellen zich graag aan je voor! Deze keer maak je verder kennis met: Hylke Warners, Directeur van OOI (Opleidings- en ontwikkelfonds voor de Isolatiebranche).

Wie ben je?

Hylke Warners, sinds augustus 2019 directeur van OOI, het fonds voor de Isolatiebranche.

Waarom ben je lid van de stuurgroep?

Een directeur in de stuurgroep is niet meteen voor de hand liggend, maar dat heeft te maken met de omvang van het fonds. Ik ben lid geworden omdat ik verbinding in de uitvoering minstens zo belangrijk vind als op niveau van directeuren. En zeker omdat we met elkaar dezelfde thema’s behandelen is het geweldig om ervaringen te delen en uit te wisselen. Als we dat op beide niveaus voor elkaar krijgen dan denk ik dat ieder fonds mooie stappen kan zetten. Daar hoop ik vanuit de stuurgroep aan bij te kunnen dragen.  

Waarvoor kunnen mensen contact met jou opnemen?

Heb je een vraag voor mij? Neem gerust contact met me op via warners@ooi.nl!