Bouw aan de Toekomst met “Create Your Future”

De wereld van werk verandert snel, en duurzame inzetbaarheid is essentieel om werknemers gezond, betrokken en productief te houden. De grafimediabranche heeft met het "Create Your Future"-programma van het A&O Fonds Grafimediabranche een inspirerend voorbeeld neergezet dat andere sectoren kan inspireren.

Wat is "Create Your Future"?

"Create Your Future" biedt bedrijven in de grafimediabranche een uitgebreid programma om de duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers te verbeteren. Dit initiatief focust op vier belangrijke pijlers:
  1. Gezondheid & Energie: Initiatieven die fysieke en mentale gezondheid bevorderen.
  2. Kennis & Vaardigheden: Trainingen en cursussen om werknemers up-to-date te houden.
  3. Motivatie & Betrokkenheid: Acties om werknemers gemotiveerd en betrokken te houden.
  4. Werk-privébalans: Ondersteuning voor een gezonde balans tussen werk en privéleven.

Voordelen voor Bedrijven

Deelnemende bedrijven profiteren van subsidies tot 75%, wat investeringen in de vitaliteit en ontwikkeling van medewerkers aantrekkelijk maakt. Dit leidt tot een lager ziekteverzuim en hogere productiviteit. Bovendien zorgt professionele begeleiding ervoor dat de implementatie van deze initiatieven effectief is en resultaten oplevert.

Succesvolle Aanpak

"Create Your Future" heeft bewezen effectief te zijn met positieve resultaten zoals verhoogde werknemerstevredenheid en betere prestaties. Dit programma biedt waardevolle lessen en best practices voor O&O-fondsen in andere sectoren die streven naar duurzame inzetbaarheid.   Voor meer informatie over het programma, bezoek de Create Your Future-pagina.