Kennisdeling op het A&O fondsen festival en de roadshow: “Jouw Toekomst is Nu”

A&O fondsen festival

Het A&O fondsen Festival vindt elke 2 jaar plaats en is voor gemeenten, waterschappen, provincies en het rijk. Van professionals op het gebied van arbeidsmarkt en HRM, tot digitale transformatie en organisatieontwikkeling.

Tijdens het festival kunnen de bezoekers zich laten inspireren:

Wat kunnen we leren van projecten waar is geëxperimenteerd met andere manieren van samenwerken? Wat zijn de nieuwe vormen van samenwerken, leidinggeven en contact maken met de inwoner?

Er komen veel sprekende voorbeelden uit de sectoren voorbij en verschillende experts zullen ervaringen delen (zoals Ben Tiggelaar en Paul Iske). 

 

Roadshow Jouw toekomst is nu

Werkgevers hebben steeds meer behoefte aan medewerkers die goed passen in een snel veranderende werkomgeving. Daarom is het nu belangrijker dan ooit dat werknemers de regie over hun loopbaan nemen.

A&O fonds Gemeenten en FLOW organiseren voor zowel werkgevers als werknemers een inspirerende netwerkbijeenkomst tijdens Jouw Toekomst is Nu. Deze roadshow betreft een samenwerking tussen gemeenten en woningcorporaties.

De bijeenkomst is voor werkgevers en werknemers uit verschillende sectoren Het programma start met een interactief optreden van De Vrije Denkers. Daarna volgen er 2 workshops naar keuze zoals ‘speeddaten tussen werkzoekenden en werkgevers in regio’ (Limburg, Friesland en Zeeland) of ‘competenties ontdekken’.

 

Meer informatie

www.aeno.nl/kom-ook-naar-jouw-toekomst-is-nu 

www.aeno.nl/agenda/a-o-fondsen-festival

 

Contact met A&O fonds Gemeenten

Karin Sleeking | Directeur A&O fonds Gemeenten | karin.sleeking@aeno.nl | www.aeno.nl